آژانس هواپیمائی جهانگردآژانس هواپیمائی جهانگرد

ویزا ویتنام

ویزای ویتنام :

خواهشمند است پس از مشورت با کارشناس تور و ویزا ، مدارک زیر را تکمیل و ارسال فرمایید.

ویزا برابر زمان سفر صادر خواهد شد .

مدارک مورد نیاز جهت اخذ دعوت نامه رسمی و ویزای توریستی ویتنام  :

۱٫ پاسپورت (با اعتبار حداقل ۶ ماه از زمان سفر)

۲٫ کپی از تمام صفحات شناسنامه

۳٫ کپی از دو طرف کارت ملی

۴٫ اصل مدرک کاری و ترجمه زبان انگلیسی

۵٫ گواهی تمکن مالی به زبان لاتین با مانده ی حداقل ۲۰ میلیون تومان

۶٫ یک قطعه عکس ۴ * ۶ رنگی جدید زمینه کاملا سفید تمام رخ (گوش ها مشخص باشد)

۷٫ امضا قرارداد و تسویه حساب وجه

لینک آگاهی از تور ویتنام

جهت کسب اطلاعات بیشتر خواهشمند است با شماره   ۸۸۳۷۷۵۰۷-۰۲۱ و یا ۳۶۶۸۹۵۳۰-۰۳۱  خانم قربانی تماس حاصل  فرمایید