آژانس هواپیمائی جهانگردآژانس هواپیمائی جهانگرد

ویزا مکزیک

ویزای مکزیک :

 مدارک مورد نیاز برای انواع ویزای توریستی کشور مکزیک : 

۱٫ پاسپورت (با اعتبار حداقل ۶ ماه از زمان سفر ) و کپی از صفحات مهم 

۲٫ پاسپورت قدیمی در صورتی که وجود دارد و کپی از صفحات مهم

۳٫ اصل شناسنامه و ترجمه به زبان انگلیسی

۴٫ اصل سندهای مالکیت و ترجمه به زبان انگلیسی

    – منزل مسکونی ؛ زمین ؛ باغ ؛ ویلا ؛ مغازه و … به نام مسافر یا همسر

   –  در صورتی که سند به نام همسر مسافر باشدکپی  از تمام صفحات شناسنامه همسر الزامی است.

۵٫ اصل مدارک کاری و ترجمه به زبان انگلیسی

   – جواز مطب – جواز کسب

   – کارت بازرگانی – آگهی تاسیس و تغییرات – پروانه بهره برداری – گواهینامه فعالیت صنعتی – روزنامه رسمی

   – معرفی نامه از محل کار به همراه اصل لیست بیمه و فیش حقوقی

   – حکم کارگزینی – حکم بازنشستگی

    برای دانش آموزان و دانشجویان گواهی اشتغال به تحصیل

۶٫ پرینت ۳ ماهه  حساب بانکی (حساب جاری) با مانده حداقل ۵۰ میلیون تومان به زبان انگلیسی

۷٫ گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی  با تاییدیه امور بین الملل

۸٫ پرداخت ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی بابت ضمانت برگشت سفر

   – مدارک و ودیعه از زمان اقدام برای ویزا تا زمان برگشت از سفر بصورت امانت می ماند.

۹٫ ۲قطعه عکس ۴*۶ رنگی جدید زمینه کاملا سفید تمام رخ

۱۰٫ امضا قرارداد و تسویه حساب وجه

 لینک آگاهی از تورهای مکزیک 

جهت کسب اطلاعات بیشتر خواهشمند است با شماره   ۸۸۳۷۷۵۰۷-۰۲۱ و یا ۳۶۶۸۹۵۳۰-۰۳۱  خانم قربانی تماس حاصل  فرمایید.