آژانس هواپیمائی جهانگردآژانس هواپیمائی جهانگرد

ویزا کره جنوبی

ویزا کره جنوبی 

KOREA VISA

مدارک لازم برای اخذ ویزای کره جنوبی :

۱٫ پاسپورت (حداقل ۷ ماه اعتبار از زمان سفر)

۲٫ پاسپورت های قدیمی در صورتی که وجود دارد و کپی از ویزاهای مهم

۳٫ ترجمه شناسنامه به زبان انگلیسی

۴٫ ترجمه مدارک کاری به زبان انگلیسی :

     جواز مطب – جواز کسب –پروانه بهره برداری-گواهینامه فعالیت صنعتی- کارت بازرگانی – آگهی تاسیس و تغییرات – روزنامه رسمی

    معرفی نامه از محل کار با ذکر سمت شغلی و میزان حقوق به همراه اصل لیست بیمه و  ۳ عدد از آخرین فیش های حقوقی

  – حکم کارگزینی – حکم بازنشستگی – برای دانش آموزان و دانشجویان گواهی اشتغال به تحصیل

۵٫ پرینت ۳ ماهه  حساب بانکی (حساب جاری) با مانده حداقل ۱۵ میلیون تومان به زبان انگلیسی

۶٫ دو  قطعه عکس ۴*۳ رنگی جدید تمام رخ با زمینه  کاملا سفید.

۷٫ پرداخت ۳۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی بابت ضمانت برگشت سفر

  – مدارک و ودیعه از زمان اقدام برای ویزا تا زمان برگشت از سفر بصورت امانت می ماند.

۸٫ امضا قرارداد و تسویه حساب وجه

لینک آگاهی از تور کره جنوبی

جهت کسب اطلاعات بیشتر خواهشمند است با شماره  ۸۸۳۷۷۵۰۷-۰۲۱ و یا  ۳۶۶۸۹۵۳۰-۰۳۱  خانم قربانی تماس حاصل  فرمایید.