آژانس هواپیمائی جهانگردآژانس هواپیمائی جهانگرد

ویزا کرواسی

ویزا کرواسی:

ویزا کرواسی

ویزا کرواسی

مدارک اخذ ویزا کرواسی : 

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

۱- اصل گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه های قبلی

* مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود

* ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۲- ۲ قطعه عکس رنگی ( ۴٫۵*۳٫۵ ) تمام رخ با زمینه سفید کاملا از رو برو،بدون لبخند،بدون عینک،گردی صورت کاملا مشخص باشد،حداکثر برای ۶ ماه اخیر ( عکس با پاسپوروت و ویزاهای قبلی یکی نباشد )

۳- اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

۴- اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی ( ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی است. زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد. سایز پرینت بانکی A4 باشد )

حساب های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی.

سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود.

_ ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک،همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

_ باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال باشد.

۵- اصل و ترجمه مدارک شغلی :

پزشکان : پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان،پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

وکلا : پروانه وکالت

 مشاغل دولتی : حکم کارگزینی ، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال ، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

بازنشسته ها : ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

مشاغل غیر دولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه

تامین اجتماعی با مهر سازمان

 در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه : اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

* دانش آموزان، دانشجویان (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل )

 _ جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد

*برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می کنند رضایت نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه انگلیسی دارد.

۶- اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار

لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.

🔸 جدیدترین تورهای آسیا

🔸 سایر تورهای جهانگرد

جهت کسب اطلاعات بیشتر خواهشمند است با شماره ۸۸۳۷۷۵۰۷-۰۲۱ و یا ۳۶۶۸۹۵۳۰-۰۳۱ خانم قربانی تماس حاصل فرمایید

امتیاز دهی به این مطلب
  • منابع معتبر و قابل اطمینان
  • به روز بودن
  • انتقال سریع مفهوم
  • علاقه مندی مخاطب
  • اشتراک پذیری
4.4