آژانس هواپیمائی جهانگردآژانس هواپیمائی جهانگرد

ویزا برزیل

ویزای برزیل

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای برزیل:

۱٫ پاسپورت (بااعتبار حداقل ۶ ماه از زمان سفر)
۲٫ پاسپورت قدیمی در صورتی که وجود دارد و کپی از ویزاهای مهم
۳٫ ترجمه  شناسنامه به زبان انگلیسی
۴٫ ترجمه سند های مالکیت به زبان انگلیسی
– منزل مسکونی ؛زمین؛ باغ؛ ویلا؛ مغازه و… به نام مسافر یا همسر
– در صورتی که سند به نام همسر مسافر باشد ترجمه شناسنامه همسر الزامی است.
– سند در رهن بانک بلامانع است.
۵٫ ترجمه مدارک کاری  به زبان انگلیسی
– جواز مطب – جواز کسب
–  کارت بازرگانی – آگهی تاسیس و تغییرات-پروانه بهره برداری – روزنامه رسمی
– معرفی نامه از محل کار به همراه اصل لیست بیمه و فیش حقوقی
– حکم کارگزینی –حکم بازنشستگی
– برای دانش آموزان و دانشجویان گواهی اشتغال به تحصیل

۶٫ اصل گزارش ۳ ماه حساب بانکی به زبان انگلیسی که مانده موجودی حداقل مبلغ ۳۰ میلیون تومان باشد
 هر نوع حساب بلامانع است
– تاییدیه حساب بانکی فقط به زبان انگلیسی مورد قبول آژانس می باشد.
 ارائه اصل سپرده بانکی بلامانع است

۷ . یک قطعه عکس ۴*۳ رنگی جدید زمینه کاملاسفید تمام رخ (گوش ها مشخص باشد) و فایل دیجیتالی
۸٫ امضا قرارداد و تسویه حساب وجه

 لینک آگاهی از تورهای برزیل

جهت کسب اطلاعات بیشتر خواهشمند است با شماره  ۸۸۳۷۷۵۰۷-۰۲۱ و یا  ۳۶۶۸۹۵۳۰-۰۳۱  خانم قربانی تماس حاصل  فرمایید و یا فرم زیر را تکمیل نمایید تا با شما تماس گرفته شود.