آژانس هواپیمائی جهانگردآژانس هواپیمائی جهانگرد

ویزا انگلستان

ویزای انگلستان ( بلند مدت و کوتاه مدت )

ویزا انگلستان

                          ویزا انگلستان

برای ورود به انگلستان باید مجوز ورود داشته باشید. این مجوز ویزا انگلستان نامیده می شود. که به دو حالت ویزا بلند مدت انگلستان و ویزا کوتاه مدت انگلستان ارائه می شود. برای اخذ این ویزا ابتدا باید مدارک ویزا انگلستان را آماده کنید. این مدارک در پایین صفحه ذکر شده است. بسته به نوع هدف از مسافرت، ویزا انگلستان دارای انواع متفاوتی است. هر کدام دارای اعتبار های مختلفی می باشند. توجه داشته باشید که ویزا محدوده زمانی دارد. قبل از اینکه تاریخ ویزا به پایان برسد باید انگلستان را ترک کنید.

انواع ویزا انگلستان:

۱- ویزا تحصیلی: این ویزا به متقاضی اجازه می دهد برای مدت مشخص در انگلستان مشغول به تحصیل شود. در صورتی می توانید در انگلستان تحصیل کرنید که از سمت یک مرکز آموزشی معتبر حمایت مالی شوید.

۲- ویزا کار: اگر از طرف یک شرکت معتبر در انگلستان برای شما دعوت نامه فرستاده شود، می توانید در انگلستان مشغول به کار شوید و ویزا کار را اخذ کنید.

۳- ویزا ازدواج: اگر با یک شهروند انگلیسی ازدواج کنید به شما ویزا انگلستان تعلق می گیرد.

۴- ویزا توریستی: به افرادی تعلق می گیرد که با هدف تفریح یا بازدید از خویشاوندان سفر می کنند.

نکات مربوط به ویزای انگلستان »

این ویزا شامل دیدار از انگلستان و ایرلند شمالی ،اسکاتلند و ولز می شود.

معمولا ویزای شش ماهه، دو ساله، پنج ساله به صورت ویزای مولتی انگلستان  صادر می شود.

۹۰% درخواست ها برای این ویزا پس از مصاحبه و انگشت نگاری بین سه تا چهار هفته کاری پاسخگویی می شوند .

شما می توانید با پرداخت مبلغی بیشتر تقاضای ویزای فوری انگلستان کنید.

درباره انگلستان چه می دانید؟ اینجا کلیک کنید.

مدارک ویزا انگلستان:

مدارک ویزا انگلستان شامل موارد زیر می شود:

۱- پاسپورت ( با اعتبار حداقل ۶ ماه از زمان سفر ) + یک سری کپی از تمام صفحات، حتی صفحات سفید
۲- پاسپورت های قدیمی در صورتی که وجود دارد
۳- اصل شناسنامه و ترجمه به زبان انگلیسی
۴- اصل سند های مالکیت و ترجمه به زبان انگلیسی
* منزل مسکونی، زمین، باغ، ویلا، مغازه و… به نام مسافر یا همسر
* در صورتی که سند به نام همسر مسافر باش، شناسنامه همسر الزامی است
* سند در رهن بانک بلامانع است.
۵- اصل مدرک کاری و ترجمه به زبان انگلیسی
* جواز مطب _ جواز کسب
* کارت بازرگانی _ آگهی تاسیس و تغییرات _ پروانه بهره برداری
* معرفی نامه از محل کار به همراه اصل لیست بیمه و فیش حقوقی
* حکم کارگزینی _ حکم بازنشسته گی
* برای دانش اموزان و دانشجویان گواهی اشتغال به تحصیل
۶- اصل گزارش ۶ ماهه حساب بانکی با مانده موجودی حداقل ۵۰ میلیون تومان
* هر نوع حساب بلامانع است
* باید ۱۰ روز قبل از وقت سفارت ارائه گردد
* تاییدیه حساب بانکی فقط به زبان انگلیسی مورد قبول آژانس می باشد
* ارائه اصل سپرده بانکی بلامانع است
۷- ترجمه سند ازدواج
۸- تکمیل و ارسال مشخصات فردی مسافر
۹- امضاء قرارداد و تسویه حساب

مدارک لازم جهت اخذ برگه عبور :

۱- کپی گذرنامه ( برابر اصل )
۲- اصل و کپی کارت ملی
۳- اصل و کپی شناسنامه
۴- چهار قطعه عکس ۴*۶ تمام رخ رنگی و جدید با زمینه سفید
۵- بلیت تایید شده ی مربوط بازگشت شما به ایران
۶- رسید گذرنامه شما که توسط سرکنسولگری انگلستان صادر شده است

در صورت تکمیل بودن مدارک برای شما برگ عبور صادر خواهد شد. 

برای کسب اطلاعات بیشتر خواهشمند است با شماره  ۸۸۳۷۷۵۰۷-۰۲۱ و یا ۳۶۶۸۹۵۳۰-۰۳۱  خانم سونیا سبحانی تماس حاصل  فرمایید

امتیاز دهی به این مطلب
  • منابع کامل و قابل اطمینان
  • به روز بودن
  • انتقال سریع مفهوم
  • اشتراک پذیری
  • علاقه مندی مخاطب
4.6