آژانس هواپیمائی جهانگردآژانس هواپیمائی جهانگرد

ویزا تایلند

ویزای تایلند:

تایلند از جمله کشور هایی است که به شدت مورد استقبال ایرانیان قرار گرفته است. ایرانیان برای سفر به این بهشت زیبا نیاز به ویزای تایلند دارند. طبیعت خارق العاده پوکت ، مناظر بسیار دیدنی بانکوک، آب و هوای همیشه مطلوب و مردمان خونگرم و میهماندوست از جمله مواردی است که هر گردشگری را به خود می طلبد.

ویزای تایلند، آژانس هواپیمایی جهانگرد سبکبال اصفهان

ویزای تایلند

معابد تاریخی، جزیره های کوچک و بزرگ، بازار های بزرگ و متنوع و دیدنی که برخی از آنها بر روی قایق ها شناورند و زیبایی بی نظیر آنها هر بیننده ای را مجذوب خود می کند. کشوری که ترکیبی کامل از جاذبه های طبیعی، تاریخی و سنتی، بازار و … را در خود دارد. شهر هایی همچون بانکوک، پاتایا، پوکت ، کرابی و … مسافران و گردشگران بی شماری را به خود جذب می کنند. البته برخی از این زیبایی ها از راه های جالبی به مسافران معرفی شده اند. جزیره جیمز باند، واقع در پوکت یکی از مقاصدی است که به واسطه یکی از فیلم های جیمز باند برای اولین بار به صورت گسترده ای به مسافران شناسانده شد.

ویزای تایلند، آژانس مسافرتی جهانگرد سبکبال اصفهان

ویزای تایلند

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا تایلند :

ایرانیان برای سفر به این کشور زیبا نیاز به اخذ ویزای توریستی تایلند دارند. انواع ویزا های این کشور پادشاهی عبارتند از:

۱- ویزای توریستی تایلند

۲- ویزای بازنشستگی

۳- ویزای تحصیلی

۴- ویزای تجاری

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی تایلند:

۱- اصل پاسپورت (با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ پرواز

۲- کپی تمامی صفحات شناسنامه (هر صفحه در یک برگه A4)

۳- کپی کارت ملی (در یک برگه A4)

۴- کپی صفحه اول پاسپورت (در یک برگه A4)

۵- اصل پرینت موجودی حساب بانکی (با مانده حداقل ۵ میلیون تومان موجودی)

۶- ۱ قطعه عکس ۴*۳ (رنگی با زمینه سفید و تمام رخ)

۷- اصل و کپی بلیت رفت و برگشت

۸- اصل و کپی واچر هتل

۹- تکمیل فرم های مربوطه

نکته:

۱- ویزای توریستی تایلند از تاریخ صدور تا ۳ ماه اعتبار ورود دارد و مسافر به محض ورود تا ۳۰ روز اجازه اقامت در این کشور را خواهد داشت.

۲- صدور ویزای توریستی به محض دریافت مدارک مسافر به مدت حداقل ۶ روز کاری به طول می انجامد.

۳- ویزای توریستی تنها به صورت عادی و معمولا به صورت ۱ بار ورود صادر می شود. در صورتی که مسافر نیاز به ویزای ۲ بار ورد داشته باشد باید آن را به مسئول اخذ ویزا اعلام نماید.

۴- صدور سایر ویزا ها (به غیر از توریستی) تنها توسط خود شخص و با مراجعه به سفارت امکان پذیر است.

۵- در صورتی که مسافر به هر دلیلی قصد اقامت بیش از مدت قانونی ثبت شده در ویزا را دارد باید حداقل ۱۰ روز قبل از پایان مهلت قانونی اقامت، به اداره مهاجرت این کشور مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت کند.

۶- در صورتی که از مدت زمان ویزای مسافر باقی مانده باشد و مسافر قصد داشته باشد به کشوری دیگر وارد شود و دوباره به تایلند باز گردد باید با مراجعه به اداره مهاجرت این کشور مجوز ورود مجدد اخذ نماید.

برای مراجعه به وبسایت سفارت این کشور، اینجا کلیک کنید.

برای آگاهی از تور های جدید آسیایی اینجا کلیک کنید.

برای آگاهی از تورهای مشابه، اینجا کلیک کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر خواهشمند است با شماره ۸۸۳۷۷۵۰۷-۰۲۱ و یا ۳۶۶۸۹۵۳۰ – ۰۳۱ با خانم قربانی تماس حاصل فرمایید.

ویزا تایلند ، پوکت ، پاتایا ، بانکوک ، ویزا تایلند ، پوکت ، پاتایا ، بانکوک ، ویزا تایلند ، پوکت

امتیاز دهی به این مطلب
  • منابع کامل و قابل اطمینان
  • به روز بودن
  • انتقال سریع مفهوم
  • علاقه مندی مخاطب
  • اشتراک پذیری
4.2