آژانس هواپیمائی جهانگردآژانس هواپیمائی جهانگرد

ویزا کوتاه مدت شینگن

ویزای کوتاه مدت شنگن:

تیم ما سال های سال است که در زمینه انواع ویزاها فعالیت می کند. ویزای شنگن هم گل سر سبد این ویزا هاست. ما افتخار این را داریم که برای مسافران عزیزمون با راحت ترین روش ممکن ویزا بگیریم. چه مدیر باشید، چه صاحب مشاغل دیگه و چه مسافر عادی…ما بهترین خدمات مان را به شما ارائه می دهیم.

شما می توانید یک برنامه سفر شخصی از یک هفته تا یک ماه برای خودتان تنظیم کنید.

اخذ ویزای کوتاه مدت شنگن از کشور های مختلف امکان پذیر می باشد. از جمله: ایتالیا، سوئیس، فرانسه.

ویزای شنگن ؟!!

سال ۱۹۸۵ یک قرارداد در روستایی به نام “شنگن” امضا شد. این روستا در لوگزامبورگ قرار دارد.

این قرارداد بین کشور های اروپایی بسته شد تا مرزها را حذف کنند.

بعلاوه سیاست های هماهنگ در زمینه امنیتی، اطلاعاتی و صدور روادید ایجاد کنند.

ویزا شنگن مخصوص افرادی است که قصد دارند به کشورهای محدوده شنگن وارد شوند.

یا افرادی که تبعه کشوری غیر از کشورهای محدوده شنگن هستند.

چه کسانی نیازی به اخذ ویزای شنگن ندارند؟!!

البته ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…)

همچنین ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی

می توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

کشورهای عضو معاهده شنگن:

در حال حاضر ۲۶ کشور اروپایی عضو پیمان شنگن هستند:

۱- اتریش ۲- بلژیک ۳- چک ۴- دانمارک ۵- استونی ۶- فنلاند ۷- فرانسه ۸- آلمان ۹- یونان ۱۰- مجارستان ۱۱- ایسلند ۱۲- ایتالیا ۱۳- لاتویا ۱۴- لیتوانی ۱۵- لوکزامبورگ ۱۶- مالت ۱۷- هلند ۱۸- نروژ ۱۹- لهستان ۲۰- پرتغال ۲۱- اسلواکی ۲۲- اسلوونی ۲۳- اسپانیا ۲۴- سوئد ۲۵- سوییس ۲۶- لیختن اشتاین

کشورهایی که عضو معاهده شنگن نیستند:

انگلستان، رومانی، بلغارستان، کرواسی، قبرس و ایرلند. برای سفر به آنها ویزای جداگانه نیاز است .

باید دقت داشت که کشورهای اتحادیه اروپا با کشورهای عضو شنگن یکی نیستند.

به طور مثال نروژ و ایسلند عضو شینگن می باشند اما در اتحادیه اروپا نیستند.

همینطور انگلستان که عضوی از اتحادیه اروپا می باشد اما جزو محدوده شنگن نمی باشد.

لینک آگاهی از تورهای اروپا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای بلند مدت شینگن

انواع ویزای شنگن :

ویزای ترانزیت فرودگاهی (A) : شما با اخذ ویزای شنگن تایپ A امکان ترانزیت فرودگاهی بدون ورود به منطقه شینگن در محدوده شینگن را خواهید داشت. یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاه های شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شینگن گردد.

ویزای ترانزیت (B) : شما با اخذ ویزای شینگن تابپ B امکان ترانزیت در محدوده شینگن در کمتر از ۵ روز را خواهید داشت . یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و می تواند از شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید. تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.

ویزای نوع C شینگن : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شینگن می شوند و مسافر حق تردد در کلیه کشورهای ناحیه شینگن را دارد .

ویزای بلند مدت (D) شینگن : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان از آن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند.

نکات مهم درباره ویزای شینگن :

بسیاری تصور می کنند که اخذ ویزا شینگن به معنی تضمین ورود به شینگن می باشد. اما در واقع ویزا به معنی تضمین رسیدن به مرز شینگن می باشد. پس از آن تصمیم با مقامات مرزی شینگن می باشد. که به شما اجازه ورود یا به هر دلیلی از ورود شما جلوگیری کنند.

داشتن ویزای شینگن لزوما به معنی تضمین ورود به محدوده شینگن نیست.

یعنی اگر شما ویزای شینگن خود را از یونان گرفته باشید اما از فرانسه وارد شینگن شوید، مقامات مرزی شینگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود ندهند. و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شینگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی مبنی بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

* در مرز شینگن قانونا حتی با دارا بودن ویزای شینگن مقامات می توانند از ورود شما جلوگیری کنند.*

مسافر برای ورود به شینگن باید آماده ارائه موارد زیر در صورت بروز شک مسئولین باشد :

• هدف سفر خود را مشخص داشته باشد.
• آدرس محل اقامت خود را داشته باشد.
• نشان بدهد هزینه کافی برای مخارج خود و بازگشت را دارد.

داشتن مدارک کافی هنگام ورود به مرزهای شینگن تضمینی برای هر فرد می باشد. تا مورد ناخوشایندی مثل مصاحبه یا بازداشت و بررسی سوابق وی قرار نگیرد.

روش خواندن ویزای شینگن:

 Valable pour: در صورتی که نوشته باشد “ETATS SCHENGEN” یعنی محدوده ی این ویزا کشورهای عضو شینگن هستند.

در صورتی که نوشته باشد “FRANCE + 1 TRANSIT SCHENGEN” :

یعنی مسافر می تواند با یک ترانزیت در محدوده شینگن خودش را به فرانسه برساند .

در صورتی که نوشته باشد “FRANCE SAUF CTOM” :

با این ویزا فقط می توان به فرانسه و کشورهای تابعه آن سفر کرد. و شامل محدوده ی شینگن نمی شود.

(Du (from: تاریخ شروع اجازه ورود به شینگن ( ویزای شینگن از این تاریخ شروع می شود و مسافر مجاز به ورود به محدوده شینگن در این تاریخ به بعد خواهد بود. )

(Au (to: تاریخ اتمام ویزا (تاریخی که باید تا آن تاریخ منطقه شینگن را ترک کنید)

Type de visa : نوع ویزا

Nombre d’entrees : تعداد دفعات مجاز به وارد شدن به شینگن عبارت اند از :
در صورتی که نوشته باشد “MULT” یعنی ویزای مولتیپل شینگن و در محدوده ی ویزا هر تعداد بار که بخواهید می توانید وارد کشورهای شینگن شوید.

در صورتی که نوشته باشد “۱” یعنی ویزای سینگل ورود – یکبار ورود شینگن است یعنی بعد از اولین خروج از شینگن دیگر نمی توانید به کشورهای شینگن وارد شوید، مگر پس از کسب ویزاهای جدید.

در صورتی که نوشته باشد “۲” یعنی دوبار می توانید وارد شینگن شوید. پس از دوبار ورود و خروج باید ویزای شینگن جدید بگیرید.

Duree du sejour : این به معنی تعداد روزهایی است که می توانید در شینگن بمانید،
اگر سفارت ویزای شما را به صورت “visa de circulation” صادر کند (که در طول یک سال یا بیشتر اعتبار دارد) عددی که می نویسند “۹۰ jours” خواهد بود. شما حداکثر ۹۰ روز در هر ۶ ماه می توانید بمانید.

Delivre a : یعنی صادر شده از

Le : تاریخ صدور ویزا

Numero de passeport : شماره پاسپورت

Nom , Prenom : نام و نام خانوادگی دارنده ویزا

Remarques : اظهارات مختلف ای که باید در نظر گرفت .

چه زمانی برای ویزای شینگن اقدام کنیم ؟

سفارتخانه ها برای پردازش ویزای شما ، معمولا بین دو تا سه هفته کاری زمان می خواهند. گرچه در مواردی ممکن است بیشتر هم طول بکشد.
برای تکمیل مدارک و گرفتن وقت سفارت شینگن ، بهتر است بیش از یک ماه مانده به زمان سفر اقدام فرمایید.
اگرچه جهانگرد توانایی اخذ وقت سفارت فوری شینگن را دارد ولی همچنان پیشنهاد می کنیم هرچه زودتر اقدام فرمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کوتاه مدت شینگن:

۱- پاسپورت ( با اعتبار حداقل ۶ ماه از زمان سفر ) و کپی از صفحات مهم 

۲- پاسپورت قدیمی در صورتی که وجود دارد و کپی از صفحات مهم

۳- اصل شناسنامه و ترجمه به زبان انگلیسی

۴- اصل سندهای مالکیت

    * منزل مسکونی ؛ زمین ؛ باغ ؛ ویلا ؛ مغازه و … به نام مسافر یا همسر

    * در صورتی که سند به نام همسر مسافر باشدکپی  از تمام صفحات شناسنامه همسر الزامی است.

۵- اصل مدرک کاری

   * جواز مطب – جواز کسب

   * کارت بازرگانی – آگهی تاسیس و تغییرات – پروانه بهره برداری – گواهینامه فعالیت صنعتی -روزنامه رسمی

   معرفی نامه از محل کار به همراه اصل لیست بیمه و فیش حقوقی

   *  حکم کارگزینی – حکم بازنشستگی

   برای دانش آموزان و دانشجویان گواهی اشتغال به تحصیل

۶- پرینت ۳ ماهه  حساب بانکی (حساب جاری) با مانده حداقل ۳۰ میلیون تومان به زبان انگلیسی

۷- گواهی مانده حساب بانکی آن با تاییدیه امور بین الملل

۸- پرداخت ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی بابت ضمانت برگشت سفر

   * مدارک و ودیعه از زمان اقدام برای ویزا تا زمان برگشت از سفر بصورت امانت میماند.

۹- ۳ قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵  رنگی جدید زمینه کاملا سفید تمام رخ

۱۰- امضا قرارداد و تسویه حساب وجه

 برای کسب اطلاعات بیشتر خواهشمند است با شماره   ۸۸۳۷۷۵۰۷-۰۲۱ و یا ۳۶۶۸۹۵۳۰-۰۳۱ با خانم اسکندرزاده و خانم باقری تماس حاصل  فرمایید

امتیازدهی به این مطلب
  • منابع کامل و قابل اطمینان
  • به روز بودن
  • انتقال سریع مفهوم
  • اشتراک پذیری
  • علاقه مندی مخاطب
4.8