آژانس هواپیمائی جهانگردآژانس هواپیمائی جهانگرد

ویزا شینگن بلند مدت

ویزای شینگن بلند مدت

ویزا بلند مدت شنگن

ویزا بلند مدت شنگن

تیم ما سال های سال است که در زمینه انواع ویزاها فعالیت می کند. ویزای شنگن هم گل سر سبد این ویزا هاست. ما افتخار این را داریم که برای مسافران عزیزمون با راحت ترین روش ممکن ویزا بگیریم. چه مدیر باشید، چه صاحب مشاغل دیگه و چه مسافر عادی…ما بهترین خدمات مان را به شما ارائه می دهیم.

اگر علاقه مند به اخذ ویزای مدت دار چند بار ورود ( مولتی ) شنگن هستید، ما یک سری خدمات ویژه به شما می دهیم. از جمله:

۱- مشاوره تلفنی و حضوری ۲- گرفتن وقت سفارت ۳- تکمیل مدارک ۴- اخذ ویزا

ویزاهای یکبار ورود (Single) کوتاه مدت توریستی با مراحل زمان بری که اخذ ویزا دارد (در حدود یک ماه ) ، جواب گوی خواسته هایی که بیزینس یا دغدغه های سفر شما می طلبد نیست .

لینک آگاهی از تورهای اروپا 

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای کوتاه مدت شینگن

برای اخذ ویزای شینگن بلند مدت یک سری مراحل وجود دارد:

با تکمیل مدارک و ثبت نام، وقت مصاحبه برای مسافر اخذ می شود.

۱۴ روز بعد از مصاحبه، ویزا دریافت می شود.

پس از این، امکان دریافت ویزاهای بلند مدت امکان پذیر است.

از جمله: ۳ ماهه، ۶ ماهه، ۲ ساله، و ۳ ساله

این سلسله مراتب برای اخذ ویزای بلند مدت باید رعایت شود.

با اخذ ویزای بلندت مدت چند بار ورود (Multiple) شینگن ، شما می توانید هر زمان که اراده کردید سفر کنید ! حتی همین پنج شنبه و جمعه یک سر به شانزه لیزه یا کوچه پس کوچه های رم یا سواحل اسپانیا یا شرکت های طرف قرارداد تجاری تان بزنید .

جدای از امکان آزادانه برنامه ریزی کردن سفر و استفاده بهینه از فرصت های مختلف زمانی و بیزینسی در این گونه ویزا ها ، اعتباری که یک ویزای بلند مدت به پاسپورت شما می بخشد بسیار زیاد است .

مدارک ویزا شنگن:

مدارک لازم برای اخذ ویزای ۶ماهه،۱ساله و یا ۲ساله شینگن :

۱- پاسپورت ( با اعتبار حداقل ۶ ماه از زمان سفر ) و کپی از صفحه اول ( ۲ نسخه رنگی )

۲- پاسپورت قدیمی در صورتی که وجود دارد و کپی از صفحات مهم

۳- اصل و ترجمه رسمی شناسنامه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه الزامی است .

۴- اصل و ترجمه سند های مالکیت با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه الزامی است .

– منزل مسکونی – زمین – باغ – ویلا – مغازه و … به نام مسافر یا همسر

– در صورتی که سند به نام همسر مسافر باشد کپی از تمام صفحات شناسنامه همسر الزامی است.

۵- اصل و ترجمه مدارک کاری با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه الزامی است :

– جواز مطب – جواز کسب

– کارت بازرگانی – آگهی تاسیس و تغییرات -پروانه بهره برداری – روزنامه رسمی

– معرفی نامه از محل کار به همراه اصل لیست بیمه و فیش حقوقی

– حکم کارگزینی – حکم بازنشستگی

– برای دانش آموزان و دانشجویان گواهی اشتغال به تحصیل

۶- اصل و ترجمه گزارش مانده موجودی ۳ ماهه از حساب بانکی و تائید بانک و نامه گواهی مانده حساب با حداقل ۱۰۰ میلیون تومان

تاییدیه حساب بانکی  به زبان انگلیسی

۷- ۳ قطعه عکس ۴ * ۳ رنگی جدید تمام رخ با زمینه کاملا سفید.

۸- امضا قرارداد و تسویه حساب وجه

برای کسب اطلاعات بیشتر خواهشمند است با شماره ۸۸۳۷۷۵۰۷-۰۲۱ و یا ۳۶۶۸۹۵۳۰-۰۳۱  با خانم اسکندر زاده تماس حاصل فرمایید.

ویزای مولتی شینگن –  ویزای مولتی شینگن – ویزای مولتی شینگن – ویزای مولتی شینگن – ویزای توریستی شینگن – ویزای توریستی شینگن – ویزای توریستی شینگن – ویزای توریستی شینگن – ویزا شینگن فوری – ویزا شینگن فوری – ویزا شینگن فوری – ویزا شینگن فوری – ویزا شنگن – ویزا شنگن – ویزا شنگن – ویزای بلند مدت شینگن – ویزای بلند مدت شینگن – ویزای بلند مدت شینگن – ویزای بلند مدت شینگن

امتیاز دهی به این مطلب
  • منابع کامل و قابل اطمینان
  • به روز بودن
  • انتقال سریع مفهوم
  • علاقه مندی مخاطب
  • اشتراک پذیری
4.8