آژانس هواپیمائی جهانگردآژانس هواپیمائی جهانگرد

ویزای EB-5 آمریکا :

ویزای EB-5 آمریکا

ویزای EB-5 آمریکا

مهاجرت به امریکا : سرمایه گذاری EB-5 / اخذ گرین کارت آمریکا

هرچه مهاجرت به کشورهایی مثل کانادا سخت تر می شود، تمایل مهاجرت به آمریکا افزایش می یابد. از مشهور ترین روش های اخذ گرین کارت ، می توان ویزای EB-5 آمریکا را نام برد. مراحل انجام این کار بین ۱۲ تا ۱۸ ماه طول می کشد. که نسبت به سایر روش ها سرعت بیشتری دارد.

usa

ویزای EB-5 آمریکا

از مزایای این روش این است که شرایط زیادی ندارد. بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی، تحصیلات عالیه، یا سابقه مدیریت می توانید اقدام کنید. برای موفقیت در این راه بهتر از با یک تیم حرفه ای این کار را پیش ببرید. اخذ ویزای EB-5 آمریکا پیچیدگی های خاص خود را دارد. درنتیجه مشورت با وکلا، مدیران پروژه، مشاورین سرمایه گذاری و غیره ضرورت دارد.

برنامه ویزای EB-5 آمریکا :

ویزای EB-5 آمریکا برای مهاجرت به آمریکا و سرمایه گذاری در ایالات متحده می باشد، برنامه ای است که سابقا به صورت لفظی به “ویزای میلیون دلاری” مشهور بود. زیرا هر شخصی می توانست با مشارکت مالی ۱ میلیون دلاری در یک تجارت و به صورت مستقیم، اقامت دائم این کشور را به دست آورد. اما این برنامه در سال ۲۰۰۲ دستخوش تغییراتی شد.
به موجب تغییرات شکل گرفته در این برنامه، دیگر الزامی برای سرمایه گذاران در خصوص مدیریت روز به روز تجارت وجود ندارد. بنابراین می توان گفت که برنامه جدید همچون یک قرارداد دو جانبه است. که مدیریت تجارت را به دیگر افراد ارجاع می دهد.usa

برای واجد شرایط شدن در این برنامه مهاجرتی، متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد :

۱- دارایی معادل با ۱ میلیون دلار و یا درآمد بالای سالانه
۲- سرمایه گذاری حداقل به مبلغ ۵۰۰ هزار دلار در یکی از بنگاه های تجاری ایالات متحده
۳- ایجاد حداقل ۱۰ موقعیت شغلی در تجارت راه اندازی شده به صورت مستقیم یا غیر مستقیم

برنامه سرمایه گذاری EB-5 به شما و خانواده تان این امکان را می دهد تا بتوانید با سرمایه گذاری در یکی از مناطقی که دولت آمریکا تعیین کرده است، Green Card  یا اقامت دائم آمریکا را به دست آورید.

مراحل اخذ گرین کارت آمریکا:

از طریق سرمایه گذاری EB-5:

۱- ابتدا باید پروژه ای مناسب پیدا کنید. پروژه ای که ریسک مالی کمی داشته باشد. همچنین دارای تیم مدیریت معتبری باشد.

۲- باید در پروژه سرمایه گذاری انجام شود.

۳- پرونده مهاجرتی از طریق سرمایه گذاری EB-5 آمریکا ایجاد شود.

۴- تشکیل پرونده برای اخذ گرین کارت موقت آمریکا.

۵- سپس مصاحبه و تست پزشکی انجام می شود.

۶- در صورت قبولی در مصاحبه گرین کارت موقت آمریکا اخذ می شود.

۷- به شهر مورد نظر خود در آمریکا وارد می شوید و زندگی می کنید.

توجه: اگر شخص در پروژه کاری خود موفق باشد می تواند بعد از ۲ سال برای اخذ گرین کارت دائم آمریکا درخواست دهد.

پس از گذشت پنج سال نیز می توان برای شهروند شدن در امریکا درخواست داد.

توجه داشته باشید، این برنامه ممکن است هر زمان تغییر کرده و یا به طور کلی بسته شود.

مزایای این روش:

•    امکان کار، تحصیل و … برای تمام اعضای خانوده در هر کجای ایالات متحده
•    عدم نیاز به مدیریت روزانه تجارت
•    وجود تنوع در سبد سرمایه گذاری
•    عدم وجود انباشت پرونده (در حال حاضر، هیچ سهمیه ویزای عقب افتاده ای وجود ندارد)
•    عدم نیاز به داشتن حامی
•    عدم نیاز به داشتن حداقل مدرک تحصیلی
•    عدم نیاز به داشتن حداقل سطح زبان انگلیسی
•    امکان اخذ تابعیت ایالات متحده، ۵ سال پس از اخذ گرین کارت مشروط

جهت کسب اطلاعات بیشتر خواهشمند است با شماره  ۸۸۳۷۷۵۰۷-۰۲۱ و یا ۳۶۶۸۹۵۳۰-۰۳۱  خانم نظری تماس حاصل فرمایید .

امتیازدهی به این مطلب
  • علاقه مندی مخاطب
5