آژانس هواپیمائی جهانگردآژانس هواپیمائی جهانگرد

اقامت استرالیا

اقامت استرالیا یا مهاجرت استرالیا

اقامت استرالیا

اقامت استرالیا

ویزای ۱۸۸ در یک نگاه :

در این نوع ویزا پس از اثبات شرایط اولیه موکل بدون هیچ گونه سرمایه گذاری اداره مهاجرت استرالیا یک ویزای چهارساله موقت به شخص اعطا می کند. که در این ۴ سال متقاضی فرصت دارد که یک بیزنس را در ایالت موردنظر راه اندازی کند. مبلغ مورد نیاز برای راه اندازی این بیزنس از ۳۰۰ هزار دلار استرالیا در ایالت کوئینزلند استرالیا شروع می شود و تا مبلغ یک میلیون دلار در شهر سیدنی متغییر است.

نکته مهم : بعد از راه اندازی این بیزنس ویزای موقت متقاضی به اقامت دائم تبدیل می گردد.

مهاجرت استرالیا

برای واجد شرایط شدن در این گروه، متقاضی باید موارد زیر را دارا باشد :

•    سنی کمتر از ۵۵ سال . (در بعضی از مواقع شرط سنی نادیده گرفته می شود )
•    دارایی هایی به ارزش حداقل ۸۰۰ هزار دلار استرالیا ( این دارایی ها باید قابل انتقال به استرالیا باشد )
•    حداقل ۵۰۰ هزار دلار استرالیا، گردش مالی در ۱ یا چند تجارت ثبت شده و قانونی در ایران در ۲ سال از ۴ سال اخیر
    مدارکی مبنی بر مدیریت و فعالیت کارآمد در امر تجارت در ایران
•    توانایی مدیریت یک تجارت در استرالیا

مزایای این روش:

۱- عدم نیاز به پرداخت ودیعه در سرمایه گذاری
۲- انجام سرمایه گذاری توسط موکل
۳- عدم نیاز به مصاحبه
۴- پروسه ای با مدت زمان حداکثر ۱۲ ماه
۵- تنوع سرمایه گذاری در شهرهای مختلف استرالیا
۶- امکان پرداخت هزینه به جای گرفتن آیلتس، در صورت عدم توانمندی برای گرفتن این مدرک
۷- تحت پوشش قرار دادن فرزندان زیر ۲۱ سال

جهت کسب اطلاعات بیشتر خواهشمند است با شماره  ۸۸۳۷۷۵۰۷-۰۲۱ و یا ۳۶۶۸۹۵۳۰-۰۳۱  خانم نظری تماس حاصل فرمایید.

امتیاز دهی به این مطلب
  • منابع کامل و قابل اطمینان
  • به روز بودن
  • انتقال سریع مفهوم
  • علاقه مندی مخاطب
  • اشتراک گذاری
4.6